מערכת קליקאפ ClickUp ניהול משימות במקום כיבוי שריפות

Clickup מערכת לניהול לידים ומשימות (1)

היכרות עם הכלי המושלם – מערכת לניהול משימות קליקאפ ClickUp

קליקאפ היא פלטפורמת ניהול משימות עם ממשק נקי וחינמי, המציעה מגוון יכולות לעבודה בצוות או ביחיד, מתאימה לארגונים וצוותים קטנים, לאנשים המנהלים עסק קטן של אדם אחד או עסקים בינוניים, לניהול לקוחות, ניהול משימות  וכו’. השימוש בקליקאפ מאפשר בקרה וכלים לקבלת תוצאות טובות יותר עבור הפרוייקטים. יש אפשרויות רבות ואופציות לנהל מידע, אפשר לנהל כאן מיני CRM אפשר לנהל כאן פרוייקטים, אפשר לעקוב באמצעותה על ההתקדמות שלנו לצרכי פיתוח עיסקי ועוד.

מערכת ניהול נוחה, שהיא כלי לניהול משימות ופרוייקטים, נוכל לראות כמה משימות ביחד בצורה מרוכזת או כמה פרוייקטים ביחד. אפשר לנהל כאן משימות בסגנון To do list.  אפשר להעלות מסמכים ולתעד דברים. תזכורות, מטרות, ניהול זמנים. 

3 שימושים עיקריים ל ClickUp

  1. ניהול משימות
  2. ניהול פרוייקטים
  3. טבלאות נתונים ודוחות

בכל משימה ניתן לרשום הערות, לתייג משתמשים בעלי הרשאות כדי שיראו תגובות אצלם ולהגיב בחזרה, להקצות משימות, לשנות סטטוסים, אפשר להוסיף תתי משימות ולסמן אותם או לבצע הקצאה, אפשר לנהל רשימת צ’קליסט עם קישורים רלוונטים, ברגע שנסמן אותם ב v הן יסומנו בקו מחיקה, ניתן להוסיף קבצים. בהנחה ובניתם משימה מושלמת והשקעתם בתתי משימות וצ’קליסט יש אפשרות לשמור את כולה כטמפלט. אפשר לבחור רק את תתי המשימות כטמפלט או כל איזור אחר במשימה לפי הצורך.

איך נראית משימה בקליקאפ
איך נראית משימה בקליקאפ

איך נרשמים לקליקאפ ClickUp?

ההרשמה למערכת ניהול משימות של קליקאפ פשוטה אין צורך בפרטי אשראי. כל מה שתתבקשו לצורך הרישום זה שם משתמש אימייל וסיסמא.

לאחר מכן תקבלו מייל עם קוד אימות ותמלאו שאלון קצר להגדרה ראשונית ויאללה בלגאן! (או יותר נכון החל מרגע זה עובדים מסודר!).

משתמש יכול ליצור בסיס, לתכנן ולתזמן את המשימות. לרוב בצוותים קטנים עם מעט משתמשים מספיקה התוכנית החינמית, פשוט התחילו ותוך כדי תנועה תוכלו להבין אם יש לכם צורך בתוכנית אנלימיטד- בכל מקרה הסכום זעום מבחינת עלות מול תועלת, לבחירתכם האישית בהתאם לצרכים הנדרשים בעסק.

בלחיצה על הקישור תוכלו לפתוח בעצמכם מיני מערכת crm לניהול הלידים שלכם מתנועה אורגנית ולידים מקמפיין ממומן מדפי נחיתה לדוגמא. וניהול יעיל של משימות העסק – רישום לקליקאפ קישור אפילייאט, פרגנו לי 🙂

הרעיון המרכזי של קליקאפ בנוי על היררכיה עם 3 רמות:

  • רמת הספייס – לכל חברה יש מרחב עבודה שנקרא workspace (שם חיבה space), שם יהיו לדוגמא כל הפרוייקטים של הלקוח, מיני CRM לניהול לידים ועוד, יש הפרדה בין ספייס לספייס. לכל אחד מהספייסים ניתן להגדיר שדות משלו, סטטוסים משלו, אוטומציות, חוקיות משלו וניתן לתת הרשאות ברמת הספייס.
  • רמת הפולדר – בתוך כל אחד מהספייס space יש תיקיות  folders.
  • רמת הליסט – בכל תיקיה יש רשימות list שזו בעצם רשימת המשימות שלנו. כאן נגדיר את השדות, את הסטטוסים של המשימות, ונעדכן את הנתונים. ליד כל רשימה נוכל לראות כמה משימות יש לנו. אפשר להגדיר משימות שיסגרו, אפשר לבחור אם לשמור בארכיון לשימוש עתידי. או להציג רק את המשימות הפתוחות.

היתרונות בשיטה ההיררכית בקליקאפ

ישנן מספר יתרונות משמעותיים שההיררכיה מאפשרת לנו לדוגמא:

  1. ברמת ההרשאות, כשניתן הרשאות למשתמש נוכל לתת הרשאה לכל אחד מהם הספייס, הפולדר או הליסט. לכן כדאי כבר בשלב התכנון להתייחס לנוחות שלנו במתן הרשאות למשתמשים לניהות משימות.
  2. נוכל להגדיר סטטוסים ברמת הספייס ואלו יהיו על הפולדרים והליסטים או לחילופין
  3. אוטומציות, במידה ונגדיר על הספייס כל התיקיות והרשימות יוכלו להנות מהאוטומציה. אם נכיל על הפולדר אז כל הרשימות שבתיקיה יהנו מהאוטומציה הזאת ואם נכיל על רשימה ספציפית לא נוכל להשתמש באוטומציה הזאת לרשימות אחרות.

לדוגמא אם פתחנו ספייס לקוחות אז לכל לקוח נפתח תיקיה ולכל תיקיה נפתח רשימות לפרוייקטים של אותו לקוח. או משימות לפי העניין והנוחות. בתוך כל בסיס נפתח תיקיות ובכל תיקיה ננהל רשימות. ההגדרות שנבצע מבחינת אוטומציות יהיו מעל והן יהיו מוכלות לאורך ההיררכיה למטה.

מצאת משהו שאהבת?
לחיצה על הכפתור ונתקדם

סוגי התצוגה של הנתונים בקליקאפ

בכל רשימה ניתן לנהל תצוגות שונות, תצוגת לוח קאנבן, תצוגת טבלה, תצוגת לוח שנה, גאנט, טיים ליין, יש תצוגה של workload שבעצם מאפשר לי לראות אם אחד העובדים מועמס בהרבה עבודה וניתן להעביר למשתמש אחר שהוא פחות עמוס. (חלקם בתשלום אך הרוב קיים בחינמי) ועוד בהתאם לנוחות המשתמש, ניתן להציג את אותה משימה ברשימות שונות. ניתן להציג בגרופ כלומר, לאגד לפי סטטוסים, הקצאות, תאריכים וכו’. נניח אם נציג לפי הקצאות נוכל להעביר משימה בין המשתמשים וכך לבצע שינוי בהקצאה. (אגב לכל משימה ניתן להקצות מספר אנשים כך שכל מי שהמשימה הוקצאה לו יוכל לראות אצלו את המשימה)

בתפריט העליון תחת המילה show ניתן להגדיר עוד סוגי פילטורים לדוגמא להציג רק משימות סגורות, או רק משימות שלא שייכו אותם לסטטוס ועוד מבחר אפשרויות נוספות. (אגב נכון לרגע כתיבת המאמר לא ניתן לפלטר נוסחאות)

ניתן לקבוע סוגי תצוגות. לבסיס, יש בסיס הכל שמציג את כל הבסיסים בדשבורד אחד וכך ניתן לראות ניהול משימות להיום להיות מכמה בסיסים שונים בחתך רוחבי. יש אפשרות לפלטר ולהציג את המשימות הרלוונטיות כמו לדוגמא להציג רק משימות שהן להיום, או שהסטטוס שלהם הוא כזה או אחר וכו’

דוגמאות לסוגי תצוגות

  • תצוגה שיכולה להתאים לצוותים היא תצוגת BOX בה ניתן לראות בכרטיסים כל איש צוות והמשימות שלו באופן מרוכז ולהבין את ההספק ואם יש צורך בהעברת משימות  או הקצאה למשתמשים נוספים, נוח מאוד לזיהוי עומס וחלוקה נכונה ויעילה של העבודה.
  • תצוגת לוח שנה מאפשרת לראות את כל המשימות לפי חודש, שבוע, יום.
  • בתצוגת גאנט נוכל לראות את הטיימליין של הפרוייקט וביצוע המשימות והתלות בין המשימות להמשך סיום הפרוייקט.
  • בתצוגת טבלה נוכל לראות את הנתונים בצורה טבלאית כמו באקסל רק הרבה יותר חכם ודינאמי.
  • בתצוגת טיימליין נוכל לראות במבט על את הפרוייקט לבדוק איפה יש חפיפה בין המשימות ולחלק לפי קבוצת משימות.
  • בתצוגת workoload נוכל לראות איפה יש לנו עומסים ולנהל את המשאבים שלנו בהתאם.
  • בתצוגת activity נוכל לראות יומן עדכונים סוג של מלשינון על כל מה שביצעתי או הצוות ביצע
  • בתצוגת מפה נוכל לראות כל משימה שנעזרת בשדה מותאם של מיקום מתאים בעיקר לסניפים וסוכנים
  • תצוגת הטמעה imbed נוכל להציג google sheet לדוגמא ממש בתוך קליקאפ
  • בתצוגת mindmap ניתן לראות את הפריסה של המשימות בפרוייקט בצורת ענפים בלחיצה על הפלוס נוכל לראות את המשימות שמרכיבות את הפרוייקט והסטטוסים שלהם באופן נוח
  • תצוגת צ’אט – מאפשרת לנהל פורום תגובות, כמו רשת חברתית שכל בעלי ההקצאה לתיקיה/ לרשימה/ למשימה יוכלו לראות ולהתכתב ולהתייעץ בינהם. אפשר לנהל מספר צ’אטים עם נושאים שונים

כפי שניתן להבין יש הרבה סוגי תצוגות, תוך כדי תנועה תוכלו להבין איך הכי נוח לכם לצפות בנתונים, המערכת גמישה ויכולה לענות לכל הצרכים וההרגלים שלכם ממערכות קודמות שכבר התרגלתם לתצוגת הנתונים שלהם. בניהול צוותים תוכלו לבחור בMe mode שזה בעצם מאפשר לראות רק את המשימות שלי

סטטוסים לניהול המשימות

  • המשימות הפעילות active statuses (דוגמא משימות בהמתנה/ רעיונות, משימות בטיפול, משימות לביצוע היום וכו’)
  • המשימות שטופלו/הושלמו  done statuses
  • המשימות שנסגרו closed statuses

ניתן לשנות את שמות הטטוסים, לשנות צבעים, לגרור אותם, ניתן להוסיף סוגי סטטוסים נוספים. ההחלטה לגבי סוגי הסטטוסים המתאימים קשורה לסוג העסק ובהקשר לאופן ההתנהלות שלו.

הוספה ושינויים של סטטוסים בקליקאפ
הוספה ושינויים של סטטוסים בקליקאפ

מה כדאי לדעת לפני שמתחילים את העבודה עם מערכת קליקאפ ClickUp?

רגע לפני שמתחילים יש דברים שמאוד חשוב לדעת כדי לבנות את הדברים נכון , אם נבנה בהיררכיה לא נכונה אנחנו נעשה את אותה עבודה שוב ושוב וכדי לתקן נצטרך להקים את השדות שוב מחדש ולהכיל אותן אחורה, לכן רגע לפני תיצרו לכם את ההיררכיה באופן ויזואלי על דף ומשם תמשיכו.

היכרות עם הדשבורד של קליקאפ

בצד שמאל נראה סרגל צד המכיל את הבית, הבית מכיל את המידע הרלוונטי שדורש התייחסות להיום ממבט על, משימות, התראות שתוייגתי בהן.

מתחת לבית יש לנו התראות – שם נראה את כל התיוגים שעשו לנו התגובות שקיבלנו על המשימות

פולס puls נותן תמונת מצב על משימות שעובדים עליהם

גולס – Goals – הגדרת מטרות שיתעדכנו באופן אוטומטי

ספייסז – spaces המקום בו אנו ננהל את כל הדברים

דשבורד נועד בעיקר להציג באופן ויזואלי של כל מה שקורה בספייסים

מסמכים – docs נוכל להציג שם את כל המסמכים

מצאת משהו שאהבת?
לחיצה על הכפתור ונתקדם

אוטומציה בקליקאפ ClickUp

ניתן להעזר באוטומציות מובנות עבור כל אחת מהתצוגות ובנוסף ניתן להשתמש באופציה מתקדמת יותר עם API, יש מגוון רחב להתממשקות עם אפליקציות אחרות. קליק אפ מציעה אפשרות לאינטגרציות באמצעות INTEGROMAT ונותנת ממשק API בכל הקשור לעבודה ללא תלות במפתחים.

האוטומציות מאוד פשוטות וקלות להבנה. כשקורה משהו אז תבצע משהו. trigger & action.

ניתן לבצע אוטומציות שמוציאות מידע לדוגמא אימייל, קלדנדלי, טווילו וכו’.

האם יש הגבלה במספר האוטומציות שניתן להפעיל בקליקאפ?

ישנה הגבלה במספר האוטומציות, אם נלחץ למעלה על כפתור האוטומציות ושוב על אוטומציות פעילות נוכל לבדוק את הניצול, בחשבון החינמי יש 1000 אוטומציות וניתן להוסיף אוטומציות נוספות. כמובן שכדאי לבדוק עלות מול תועלת מול מערכות נוספות כמו אינטגרומט או זאפייר. לכן לא תמיד משתלם להוסיף אוטומציות נוספות. בחלק מהמקרים שווה לשקול שילוב של כמה מערכות שיכולות להוזיל משמעותית. אפשרות טובה היא לבצע סנריו באינטגרומט שמושך את המידע מקליקאפ ואז אנחנו לא מבזבזים אוטומציה בקליקאפ כי אנחנו מטריגים מתוך המערכת של אינטגרומט.

הוספת אוטומציות בקליקאפ
הוספת אוטומציות בקליקאפ

פעולות נוספות שניתן לבצע:

  • חיבור למייל – ניתן לסנכרן בין המיילים השונים והיומנים, המשימות יופיעו לנו גם ביומן, יש תוסף נוח לכרום ליצירת משימה.
  • מסמכים  – ניתן ליצור מסמך שמשותף לכל בעלי ההרשאה שמתנהל כמו google doc אפשר לצרף תמונות ולהטמיע טקסטים
  • יבוא משימות ממערכות שונות לתוך קליקאפ clickup
  • ניתן לבצע סינכרון או העלאה של משימות או לייבא רשימות ללא צורך ליצור את הכל מאפס.
  • ניתן לבצע מעקב על שעות העבודה
  • טבלאות אקסל – לכל היוזרים שהתרגלו לעבוד על המשימות עם טבלאות אקסל או google sheets קליקאפ נותנת פתרון מעולה בתצוגת טבלה.
    חברות המעסיקות סוכנים ונהגים יכולות להיעזר בתצוגת מפה וכך לקבל דיווח על המיקום. או במידה ויש מספר סניפים נוכל לחבר את הלקוח לסניף הרלוונטי על פי המפה

סוגי השדות המותאמים שניתן להוסיף בעמודות:

בעמודות ניתן להוסיף שדות מסוג דרופדאון, כסף, מספר, איזור טקסט, טקסט, נוסחא, צירוף קבצים, תגיות וכו’. באופציה של show /hide נוכל להשתמש בכל השדות הקיימים או בשדות המערכת לדוגמא time tracked לניהול הזמן בכל משימה (כמו לדוגמא toggle, רק שזה מובנה בתוך המערכת של קליקאפ).

שדות לדוגמא שנוכל להוסיף:

  • הקצאה ליוזר
  • תאריך סיום
  • העדפות
  • מעקב זמנים
  • הערכת זמן (מובנית במערכת)
  • תאריך שיחה אחרונה
  • תאריך פולואפ
  • סוג שירות/ מוצר
  • איש קשר
  • חשבונית מס/ קבלה
  • הצעת מחיר
  • תשלום לעובד
  • רווח (שדה חישובי – שימו לב לא ניתן לפלטר שדה נוסחא)
  • שדה טלפון
  • שדה התקדמות של המשימה
  • שדה מקור הליד, לדוגמא מדף נחיתה של העסק, מכרטיס הביקור של העסק

למה כדאי לבחור מערכת ניהול של קליקאפ ClickUp?

  • ממשק נקי נעים ולא מסובך
  • לא דורש הרבה הטמעה (תלוי במורכבות)
  • תמיכה מעולה פתרון קל וזמין
  • מחיר נמוך תוכנית שנתית עם 5-7 יוזרים ולכל אחד יש אפשרות להזמין 5 אורחים בחינם (חצי מחיר ממאנדי) התוכנית החינמית מאוד רחבה וברוב המקרים מספיקה.
  • ניהול הרשאות שמאפשר לתת לאורחים והמשתמשים גישה לנתונים מבלי לחשוף חלק מהמידע כמו תימחור לדוגמא

חברות מתחרות לקליקאפ

קליקאפ היא מתחרה מאוד ישירה עם חברות נוספות מוכרות כמו מערכת מאנדיי (Monday) מערכת טרלו (Trello) במערכת ג’ירה –  jira, מערכת FIXDIGITAL  מבחינת אוטומציות הקליקאפ איטי לעומת מאנדיי ששם הדברים קורים מאוד מהר, אך חשוב לזכור שהמחיר הוא בערך חצי ממאנדיי, מעבר לכך ניתן ממש לנהל מיני CRM מושלם בקליקאפ בנוסף לניהול משימות.

מתאים לכם לנסות? דריכת רגל בעולם האוטומציה – ליחצו למעבר לרישום חינמי בקליקאפ ClickUp

מצאת משהו שאהבת?
לחיצה על הכפתור ונתקדם

 

Clickup מערכת קליקאפ לניהול לידים ומשימות (1)
Clickup מערכת קליקאפ לניהול לידים ומשימות (1)

פיוצ'ר - קורס אוטומציה עסקית

קורס למומחי אוטומציה של נופר ישראל - 15 מפגשים ואתם מומחים באוטומציה עסקית.

clickup.com

מערכת CRM לניהול משימות

שאלות נפוצות

הכי יעיל ונכון במקרה של קליקאפ להשתמש באינטגרומט מבחינת עלות מול תועלת.
בלחיצה על התמונה שלנו או החשבון בתחתית המסך נוכל לראות שיש clickApps שם נוכל לסנן ולהציג את מה שמעניין אותנו בהרחבות, נוכל להדליק את הפיצ’ר שמעניין אותנו כמו לדוגמא אם נרצה שיהיה מקסימום משימות לעובד. אפשרות לפתיחת שיחת זום מהקליקאפ ועוד
ניתן לבצע את הנתונים כפי שיצרתם במערכות ניהול אחרות כמו לדוגמא מאנדיי וטרלו. אין צורך להקים את הכל מאפס.
ניתן להוסיף סטטוסים, לשנות צבעים, להזיז ולבצע התאמות כפי שתרצו, בנוסף לכך יש פריסטים מוכנים של סטטוסים שניתן להיעזר בהם בהנחה וזה מתאים לעסק שלכם.
מערכת קליקאפ היא מערכת גמישה ופשוטה, תוכלו להשתמש בה כמערכת יעילה לניהול הלידים, סוג של מיני CRM
ניתן לשמור את הבסיסים, את הפולדרים, את הרשימות כטמפלט. פשוט ללחוץ על 3 הנקודות לדוגמא לייד שם הבסיס ולבחור שמירה כטמפלט, תנו לתבנית החדשה שם או שתבחרו, במידה ואתם רוצים לשנות תבנית שכבר קיימת אז פשוט ביחרו אותה ושימרו. בשלב השמירה תצטרכו לבחור למי תהיה גישה לטמפלט, אני, כולם כולל אורחים, לאדמין, משתמשים נבחרים, כל הצוות/ החברים לא כולל אורחים. תוכלו לראות במסך הזה מה יהיה בתוך הטמפלט ותוכלו להוריד דברים שאינם רלוונטיים. כשתרצו להשתמש בטמפלט חיזרו לשלוש נקודות וביחרו שימוש בטמפלט או לחילופין ליחצו על הפלוס בבסיס, ביחרו טמפלט ותראו את כל הטמפלטים שיצרתם. ישנה אפשרות להציג כאן טמפלטים מובנים של ClickUp
מאמרים אחרונים

מערכת FixDigital CRM בעברית ממשק ניהול פניות ממוקד, יעיל וידידותי שכל עובד יידע לתפעל היטב תוך זמן קצר התקנה והפעלה תוך מספר דקות. חיוני לכל עסק שרוצה לספק שירות לקוחות ברמה גבוהה ולנהל פניות ומכירות ביעילות.

בתחום קידום האתרים אין מחירון קידום אתרים קבוע ואחיד, מחיר קידום אתרים מושפע מפרמטרים שונים וכל מקדם אתרים עובד בשיטה המתאימה לו אך העיקרון הוא זהה, הפרמטרים השונים קובעים את היקף העבודה כלומר כמות השעות החודשיות שהמקדם ישקיע לצורך קידום האתר.

בניתם אתר לעסק שלכם השקעתם באיפיון ובעיצוב, אין ספק אתם מרוצים מהתוצאה, הבעיה מתחילה כשאתם מרגישים שאף אחד לא רואה את היצירה שלכם, אין תנועה, אין רכישה, תחושת פספוס ענקי מתחילה להתבשל.

אם יש לכם אתר אתם כבר יודעים שהכלי המרכזי לאיסוף לידים איכותיים באתר הוא שימוש בטפסים, לכן כדאי לבנות את הטפסים בחוכמה. טופס לידים מאפשר השארת פרטים, בקשה להצעת מחיר, רישום לניוזלטר, נוכל להעביר ישירות למערכת ה CRM

גוגל לעסק שלי Google My Business זה סוג של אינדקס שמרכז חברות ועסקים. כל עסק או חברה יכולים להוסיף את דף העסק שלהם לאינדקס בחינם, לאחר הרישום גוגל מבצעת אימות של העסק באמצעות גלויה

תחזיקו חזק עוברים לאנליטיקס 4 ! עם כל החידושים, הפיצ'רים והדוחות, מכינים את השטח לעבודה עם google analytics 4 , שווה להישאר ולקרוא עד הסוף.

המלצות על כלים ותוספים שמשמשים אותי בבניית אתרים של וורדפרס, קידום אורגני, אלמנטור, gloo.ooo, תוסף הצעות ועוד כמה פינוקים

משפך שיווקי טכניקה שיווקית להגדלת המכירות לייצור תהליך מכירה מהרגע הראשון בו לקוח פוטנציאלי פוגש אותנו ועד שהוא הופך להיות לקוח שמשלם.

הבנתם והחלטתם שאתם צריכים ורוצים אתר אינטרנט חדש, מושקע, מעוצב וייצוגי שיקדם את העסק שלכם במציאות הדיגיטלית בה אנו חיים ועושים כיום עסקים? בהחלט החלטה חשובה ומתבקשת. כעת אתם ניצבים למול שלל החלטות...

אנחנו מדברים על 2 תאגידי ענק פייסבוק ואפל שמתגוששים בינהם בנושא הפרטיות של משתמשי אפל דרך האפליקציות השונות ודפדפנים כמו ספארי, מבחינת המשתמשים אגב זה פחות מעניין. אפל מציגים את עצמם כמגיני הפרטיות של העולם המודרני ומבחינת פייסבוק וכלל העוסקים...

הדבר שכל בעלי האתרים פחדו ממנו

האם האתר שלכם מחובר?

אנליטיקס GA4

אי אפשר להתעלם, החל מ1.7.2023 זה קורה!
הפסקת הדיווח באנליטיקס יוניברסל
המשמעות: פגיעה ביכולת למדידת הטראפיק לשם שיפור
ביצועים באפיק האורגני והממומן
השאירו פרטים לחיבור האתר לגוגל GA4

האותיות הקטנות: חיבור האתר מחייב הרשאות לאנליטיקס, לטאג מנג’ר ולאתר. חיבור האתר מתבצע כשירות ללא עלות עד ה1/7/2023.
הגדרת אירועים טריגרים ודוחות כרוכים בתשלום על פי האיפיון והצורך, אנא הכינו את הדוחות הרצויים ואת הפעולות אותן הייתם מעוניינים למדוד.

חלק מהלקוחות שפונים אלי רוצים אתר מרהיב שמפיל את הלסת ונוח לעבודה, חלק רוצים יותר לקוחות וחלק רוצים לגבות יותר על המוצר או השירות שלהם.
הלקוחות שלי מבינים עניין
הם רוצים לקבל את הכל!

השאירו פרטים לשיחת איפיון בה נדבר על
הנוכחות האפקטיבית שלכם בעולם הדיגיטל!
ועל איך זה שבעצם לא הכרתם אותי ולא חיפשתם אותי ובכל זאת בחרתם להיכנס דווקא לאתר שלי להשארת הפרטים היקרים שלכם,
ספוילר קוראים לזה SEO!

להזמין אנשים שמכירים אותך, קל...
החוכמה היא להביא את אלו שלא שמעו עליך מעולם!

צריכים עזרה?
Ori Go Digital
היי מה שלומך?
כאן אורי... איך אני יכולה לעזור לך?
דילוג לתוכן